​Automekaniker i Brædstrup ved Horsens

Ønsker du hjælp fra en automekaniker i Horsens, Brædstrup og omegn?

Hos Tønning Auto ApS kan vi give dig en hjælpende hånd, hvis der opstår problemer med din bil. Vi kan tilbyde et væld af forskellige reparationer og løser både store såvel som små problemer med din bil. En automekaniker fra Tønning Auto ApS vil være et godt valg uanset hvor omfattende en skade, der måtte være tale om.

Reservedele af høj kvalitet

Når du får en automekaniker fra Tønning Auto ApS til at hjælpe dig med reparationen af din bil, vil der udelukkende bliver gjort brug af originale reservedele af høj kvalitet. Dette gør vi for at sikre dig det bedste mulige resultat, som du kan få glæde af i lang tid frem. Du kan altså med andre ord være sikker på et godt resultat, når du vælger at få en automekaniker fra Tønning Auto til at kigge på din bil.

Professionelt arbejde udført af uddannet automekaniker

Vi er grundige og går ikke på kompromis med det arbejde, der bliver udført. Du kan roligt regne med at være i trygge hænder, når du overlader arbejdet til Tønning Auto ApS, da vi lægger stor vægt på at lave et veludført og solidt stykke arbejde, som giver dig det ønskede resultat.

Få tilbud fra automekaniker i dag

Hvis du godt kunne tænke dig at få lavet et tilbud på at få udført en reparation af din bil af en erfaren automekaniker, er du meget velkommen til at kontakte Tønning Auto på tlf. 75 75 16 50

Du er også altid velkommen til at sende os en mail, hvis du har spørgsmål på auto@tonningauto.dk.

​Tønning Auto ApS

Tønningvej 9, Tønning

8740 Brædstrup

CVR: 27292992

Telefon: 75 75 16 50

Email: auto@tonningauto.dk

Åbningstider:

Mandag-torsdag 7.30 - 16.30

Fredag 7.30 - 12.00

Vi servicerer og 

reparerer alle biler

 - uanset mærke og årgang.

Åbningstider:

Mandag-Torsdag 7.30 - 16.30

Fredag 7.30 - 12.00

​Tønning Auto ApS, Tønningvej 9 8740 Brædstrup, Telefon: 75 75 16 50, Email: auto@tonningauto.dk, CVR: 27292992